Olajcsere azonnal

Olajcsere azonnal

Gyors szerviz szolgáltatásunk az olajcsere azonnal, mely valóban gyors szolgáltatás, mivel átlagosan 30-35 perc alatt készen vagyunk autójával.  Természetesen vannak különleges műszaki tartalommal megáldott autók, ám ezek esetében is igyekszünk 50 percen belül maradni.

A járművet megemeljük emelőn majd a fáradt motorolaj leengedését követően cseréljük olajszűrőjét, levegőszűrőjét, kérésre pollenszűrőjét.


 

Lehetőség van az üzemanyagszűrő cseréjére is. Járművébe kizárólag minőségi, ellenőrzött olajat töltünk, tartózkodunk az olcsó, gyengébb minőségtől, az egyéb távol-keleti „no name” márkáktól. Ugyanez vonatkozik a szűrőkre is , igyekszünk a gyári vagy gyári minőséghez közeli szűrővel ellátni járművét.  Mindez persze árkérdés is, ám honlapjainkon található árkalkulációk is min. német gyártású szűrőket takarnak. Csak azokat használjuk, amelyekkel az elmúlt 18 év szerviz tapasztalatunk alapján nem volt problémánk.

 

A válaszunk ez esetben mindig az, hogy amennyiben mind ár- mind szolgáltatás minőség tekintetében elégedett az ügyfél, úgy biztosan visszatér hozzánk, vagyis a profilunk ugyanannyi lesz, mint egy drágább szervizben, legfeljebb két alkalommal találkozunk autójával.

Ügyfeleink részéről visszatérő kérdés, hogy miként lehet autójuk olajcseréjét ilyen olcsón elvégezni?

Ha gond van az autójával...

Hívjon minket, vagy kérjen árajánlatot most!